Lead Today
  • Over ons
  • 12 dec. 2019

Maak kennis met het nieuwe Lead Today

Maak kennis met het nieuwe Lead Today

Wij zijn getransformeerd!

Sommigen kennen ons misschien al als hét bureau voor B2B bedrijfsgroei, door marketing en sales te optimaliseren. Naast het transformeren en laten groeien van onze klanten, zijn we zelf echter ook continu in beweging. Door de ervaringen die we elke dag weer mogen opdoen – intern en bij onze klanten – is onze aanpak door de jaren heen gegroeid en verbeterd.

Transformatie

Wij richten ons in onze aanpak op het realiseren van een geoliede samenwerking tussen marketing en sales, om zo grip op bedrijfsgroei te krijgen. We geloven namelijk dat elke organisatie de potentie heeft om versneld te groeien door een toekomstbestendige, datagedreven en rendabele marketing- en salesorganisatie te ontwikkelen. Samen met onze klanten zetten we groeiambities om in toekomstbestendige plannen én resultaat.

Hoe wij ons voorheen presenteerden aan de buitenwereld paste niet meer bij deze visie en wie wij zijn. Daarom hebben we Lead Today in een nieuw jasje gestoken: we hebben een nieuwe huisstijl en website ontwikkeld die onze professionelere en bredere dienstverlening communiceren. Onze mensen, ambitie, service & samenwerking zijn daarentegen nog even doelgericht als vanouds.

Met plezier herintroduceren we onszelf daarom aan jullie. Neem een kijkje op onze gloednieuwe website www.leadtoday.nl en ontdek meer over wie we zijn, wat we doen en misschien wel het allerbelangrijkste; waarom we doen wat we doen.

Wij zijn Lead Today, en wie ben jij?