Lead Today

Digitale transformatie

Help je marketing- en salesorganisatie de 21e eeuw in met een digitale transformatie van activiteiten en processen.

Wat betekent een digitale transformatie?

Digitale transformatie houdt het gebruik van nieuwe, snelle en digitale technologie in, die processen makkelijker en efficiënter maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan computers, websites en e-mail. Allemaal uitvindingen die het leven van marketing- en salesprofessionals gemakkelijker én digitaler maken.  

 

Website

Je website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Een goede website heeft veel belangrijke functies, zoals het werven van nieuwe klanten en het verhogen van je omzet. Het is daarom belangrijk dat je website zo wordt gebouwd en ingericht dat jij er maximaal profijt van heeft.

Een goede website is meer dan alleen een mooi design. De strategie en techniek achter de website zijn minstens zo belangrijk. Misschien zelfs belangrijker, vinden wij. De manier waarop de website wordt gebouwd, draagt namelijk ook bij aan de online vindbaarheid. Lead Today heeft hier veel ervaring mee. We hebben alle expertise in huis om jouw website vorm te geven en te ontwikkelen.

 

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een effectieve manier om contact te houden met je bestaande en potentiële klanten. Het voordeel van een goede marketingcampagne is dat het proces volledig geautomatiseerd is. Je nieuwsbrieven en persoonlijk gerichte e-mails worden automatisch verstuurd aan de juiste personen op het juiste moment. Automatisering van je e-mailcampagne bespaart je dus een hoop tijd!

Via e-mail houd je je klanten en doelgroep betrokken en verhoog je de conversie van je online business. Lead Today is een expert op het gebied van geautomatiseerde e-mailmarketing en gaat altijd voor een optimaal resultaat. 

Klaar voor een digitale transformatie?

Vraag onze experts op welke punten jouw organisatie nog digitaal kan transformeren om klaar te zijn voor de toekomst! 

Arrow