Lead Today

Webontwikkeling

De digitale basis voor al je marketing- en salesactiviteiten 

Jouw website, jouw digitale basis

Je website is de digitale basis van al je online marketing- en salesactiviteiten. Daarom is het belangrijk dat deze technisch goed werkt, aansluit bij de wensen en behoefte van de doelgroep en gebruiksvriendelijk is.  

Jouw website moet in staat zijn om kwalitatieve leads en uiteindelijk conversies te genereren. Hij moet de doelgroep raken, een vertaling zijn van jouw positionering en de bezoekers optimaal leiden door hun klantreis. 

Wij helpen je graag om die ideale digitale basis te creëren!

Hoe doen we dat?

Met onze eigen aanpak zorgen we ervoor dat we de ideale website creëren voor jou en je doelgroep. We staren ons niet stuk op nieuwe ontwikkelingen of leuke features (al houden wij die natuurlijk ook in de gaten), maar we focussen ons op wat echt belangrijk is: de doelgroep en jouw bedrijfsdoelstellingen. 

 

Om de perfecte website te creëren, pakken wij het als volgt aan: 

 

  • Strategie

Dit is het belangrijkste onderdeel van het proces: het opzetten van de strategie voor je website. We staan stil bij de verschillende doelgroepen die je via de website wil bereiken, inspireren en informeren, de doelen die je per doelgroep wilt behalen en de doelstellingen die jij stelt aan de website.


Op basis van de gestelde doelen gaan we aan de slag met de contentstrategie. Daarnaast houden we natuurlijk ook rekening met je vindbaarheid in de zoekmachines door middel van het uitwerken van een SEO-strategie. Een hoop nadenkwerk vooraf dus, maar dat is juist de kracht. Alleen op deze manier kunnen we een website ontwikkelen die rendement gaat opleveren.

 

  • Design & webontwikkeling

Als de strategie helder is, gaan we aan de slag met het design, de functionaliteiten en het ontwikkelen van de website. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste technieken, zonder daarbij de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid uit het oog te verliezen. Het CMS dat we in de meeste gevallen kiezen is WordPress, maar dan in een variant die zorgt voor nog meer gebruiksvriendelijkheid in het beheren van de website. 

 

  • Meetbaarheid & inzicht

We stoppen niet als de website live staat. Ook in deze fase zul je merken dat wij net even verder nadenken dan een traditioneel webdesign bureau. Want om ervoor te zorgen dat de website écht de digitale basis wordt voor al jouw marketing- en salesactiviteiten, is het van belang om ook te kijken naar de meetbaarheid van je website en zo inzicht te creëren. Door de website volledig door te meten leer je meer over het gedrag van de bezoekers op jouw website. Vinden ze wel de juiste informatie? Wat doen ze op je website? Hoeveel nieuwe bezoekers ontvang je eigenlijk? En wanneer converteren ze? Daarom richten we onder andere Google Analytics voor je in. In Google Analytics kunnen we de belangrijkste meetpunten in de gaten houden. Zien we vanuit hier kansen om de website nóg beter te maken, dan kunnen we hem verder optimaliseren. 

  

Waarom een Content Management Systeem?

We ontwikkelen altijd websites met een CMS (Content Management Systeem), zodat je zelf in staat bent om de content te beheren. Niets is zo vervelend als het moeten bellen van de webontwikkelaar voor elke letter die je wil aanpassen. Welk CMS systeem het wordt, beslissen we als we jouw wensen hebben besproken. Maar in de meeste gevallen zetten we WordPress in.

Ook behoefte aan een nieuwe website? 

Dan gaan we aan de slag met het creëren van jouw nieuwe digitale basis! 

Arrow