Lead Today

Nieuws · 17 okt. 2019

Lead Today wint FD Gazellen Award

Lead Today wint FD Gazellen Award

Een Eer

Ieder jaar organiseert Het Financieele Dagblad de FD Gazellen: de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het is een eer om door het FD erkend te worden als snel groeiend bedrijf. “Als organisatie die bedrijfsgroei in haar DNA heeft zitten, is het voor Lead Today natuurlijk een extra mooie en relevante prijs om in ontvangst te mogen nemen.” aldus Robert de Boer, oprichter van Lead Today. Graag bedanken we onze collega’s, ex-collega’s, klanten en leveranciers die hebben bijgedragen aan deze prachtige groei.

 

Over Lead Today

Lead Today is een consultancybureau gericht op bedrijfsgroei in de B2B sector. Door middel van marketing- en salesoptimalisatie zorgen we ervoor dat bedrijven hun groeipotentie volop kunnen benutten en grip krijgen op bedrijfsgroei. Niet alleen leveren we een op maat gemaakte groeistrategie, ook ondersteunen we de klant in de uitvoering hiervan.

Transformatie

Lead Today heeft sinds 2010 een grote transformatie doorgemaakt. Wat begon als een online marketingbureau is uitgegroeid tot een bureau dat de groeiambities van onze klanten waarmaakt. Door de ervaring die we hebben opgedaan met marketing- en salesoptimalisatie, werd al snel duidelijk dat dit een effectieve manier is om daadwerkelijk in een groeiversnelling te komen als bedrijf. Door de jaren heen is Lead Today uitgegroeid tot een specialist in bedrijfsgroei waarbij veel van onze klanten hun groeiambities hebben kunnen overstijgen. Het ontvangen van een FD Gazellen Award is dan ook een groot compliment en laat de effectiviteit zien van de Lead Today groeimethode.

 

FD Gazellen 2019

Sinds 2018 wordt niet alleen naar omzetgroei gekeken, maar wordt ook de winstgevendheid en het aantal FTE meegerekend om een gebalanceerd en compleet beeld te schetsen. Wel wordt omzetgroei als belangrijkste factor gezien en weegt deze voor 50% mee. De overige twee factoren tellen ieder voor 25% mee. Op 14 november vond de uitreiking van de FD Gazellen Awards voor regio West plaats. Deelnemers uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland mochten op deze dag hun prijs in ontvangst nemen en kregen te horen op welke plek zij zijn geëindigd.

Als organisatie die bedrijfsgroei in haar DNA heeft zitten, is deze prijs voor Lead Today natuurlijk extra mooi en relevant om in ontvangst te mogen nemen!

— Robert de Boer