Zoekmachineoptimalisatie

Meer zichtbaarheid en relevante bezoekers

Vergroot uw online zichtbaarheid met SEO

Vrijwel iedereen maakt gebruik van zoekmachines zoals Google. Het vergroten van je online zichtbaarheid op deze kanalen is daarom erg belangrijk voor je business. Met behulp van zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor dat jouw website:

•    hoger scoort in de zoekresultaten van zoekmachines
•    beter zichtbaar is in zoekmachines
•    meer relevante bezoekers krijgt
•    inspeelt op de intentie van een zoekopdracht

Zoekmachines gebruiken allerlei criteria voor het bepalen van je positie in zoekresultaten. Een hoge positie is afhankelijk van een aantal factoren, zoals:

•    de manier waarop de website is gebouwd (techniek en veiligheid)
•    de gebruikerservaring en de inhoud van de website (user experience en content)
•    de populariteit van de website (links, autoriteit en social media)
•    de context, intentie en persoonlijke voorkeuren van de zoekmachinegebruiker

Gratis SEO Impact Audit

 
Help, weer een opt-in formulier! Bij het verzenden van het formulier geef je toestemming dat Lead Today jouw persoonsgegevens verwerkt om via verschillende marketingkanalen (telefoon, post, e-mail of social media) contact met je op te nemen. Maar geen zorgen, wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en het mooiste is dat je jezelf op elk moment kunt afmelden voor onze communicatie. Meer weten? Lees dan onze privacyverklaring.

De SEO aanpak van Lead Today

Verbeteren van de techniek en veiligheid

Voor een goede vindbaarheid in Google is het noodzakelijk dat Google de website goed kan 'lezen' en de website als veilig ziet. Denk aan de mobiele vriendelijkheid, de opbouw van de URL, de laadtijd van de website en het gebruik van hoofd- en subkoppen. 

Dienst: Zoekmachineoptimalisatie – Technisch verbeterplan

Lead Today is goed op de hoogte van de actuele technische regels en optimaliseert je website voor een betere vindbaarheid. We controleren de techniek van de website en stellen een concreet verbeterplan op, zodat Google jouw website beter opneemt in de zoekresultaten.

Verbeteren van de content en gebruikerservaring

Google leest een pagina anders dan gewone bezoekers. De gebruikerservaring van de pagina speelt een belangrijke rol. Het schrijven van zoekmachine- en gebruikersvriendelijke teksten werkt anders dan het schrijven van gewone teksten. Het is daarom belangrijk om alle teksten in de website op de juiste manier op te stellen. 

Dienst: Zoekmachineoptimalisatie – Bepalen van relevante zoekwoorden en thema’s

Een tekst moet gebaseerd zijn op de juiste zoekwoorden en thema’s. Dat zijn zoekwoorden die je potentiële bezoekers vaak intypen in Google. Door middel van een zoekwoordenonderzoek bepalen we de belangrijkste zoekwoorden per pagina, zodat de pagina geschreven kan worden met die woorden als basis. Hierbij kijken we ook naar de intentie van de zoekopdracht, eventuele relevante thema’s, de concurrentie en de impact van de tijd die hierin geïnvesteerd wordt.

Dienst: Zoekmachineoptimalisatie – SEO-vriendelijke teksten schrijven

In samenwerking met ervaren copywriters helpen we ook bij het herschrijven van de teksten. Samen met jou bepalen we de trefwoorden en opbouw van iedere pagina. Liever zelf aan de slag? Vraag dan naar onze praktische training 'schrijven voor het web' dat een dagdeel in beslag neemt. 

Verbeteren van de populariteit van de website

Om de populariteit van je website te verbeteren, moeten andere websites naar jouw site verwijzen. Google leest het aantal verwijzingen en de kwaliteit hiervan om te bepalen hoe populair een website is. Hoe populairder de website, hoe hoger de positie in de zoekresultaten. 

Dienst: Zoekmachineoptimalisatie – Link- en domeinstrategie

Lead Today ontwikkelt een linkstrategie voor je website waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Tijdens een korte training geven we uitleg over het verhogen van het aantal verwijzende websites en de kwaliteit van die verwijzingen.

Dienst: Zoekmachineoptimalisatie – Social media-activiteit

Je aanwezigheid en activiteit op diverse sociale media speelt een grote rol bij zoekmachineoptimalisatie. Lead Today geeft advies voor een leuk en praktisch gebruik van social media. Daarnaast helpen wij je bij het inrichten van al je social mediakanalen. 

Inspelen op de intentie van een zoekopdracht 

Zoekmachines kijken naast de zoekopdracht naar de intentie, context en persoonlijke voorkeuren van de zoekmachinegebruiker. Denk hierbij aan zoekgeschiedenis, locatie, device en zoekwoordintentie. Lead Today signaleert een steeds belangrijkere rol voor intentie in zoekmachineoptimalisatie en speelt hier op in.

Dienst: Zoekmachineoptimalisatie  – SEO-toepassingen in de customer journey

Met een customer journey worden de intenties, context en persoonlijke voorkeuren van een potentiële klant zichtbaar. Op de punten waar de customer journey in aanraking komt met zoekmachines, geven wij input voor zoekmachineoptimalisatie. Op deze manier kun je de juiste SEO-boodschap op het juiste moment bij de bezoeker introduceren.

SEO-consultancy

Wij bieden SEO-consultancy op het gebied van strategie, nulmeting, benchmark, migratie, audit en verbeterplannen. 

Voordelen van zoekmachineoptimalisatie (SEO) bij Lead Today

Dankzij SEO best practices weet Lead Today precies wat er wel en niet werkt. Wij optimaliseren de vindbaarheid van je website op basis van onderzoek en analyses. Met behulp van onze webontwikkelaars verbeteren we de SEO-technieken en onze ervaren copywriters herschrijven jouw teksten voor optimale vindbaarheid. Als actief commissielid bij de DDMA Commissie Search zet Lead Today zich bovendien in voor het delen van kennis en educatie in het vakgebied.

Gratis Impact Audit?

De eerste stap naar een beter vindbare website is het laten uitvoeren van een gratis impact audit. In deze audit worden de vier verbeterpunten uitgewerkt die de meeste impact hebben op de vindbaarheid van je website. Je kunt hier direct zelf mee aan de slag. 

Wil je meteen starten met zoekmachineoptimalisatie? Maak dan een afspraak of vraag een offerte aan. Bellen kan ook: 010 - 7955671.

Vul onderstaand formulier in voor je gratis SEO Impact Audit!
 

Gratis SEO Impact Audit

 
Help, weer een opt-in formulier! Bij het verzenden van het formulier geef je toestemming dat Lead Today jouw persoonsgegevens verwerkt om via verschillende marketingkanalen (telefoon, post, e-mail of social media) contact met je op te nemen. Maar geen zorgen, wij gaan zorgvuldig met jouw gegevens om en het mooiste is dat je jezelf op elk moment kunt afmelden voor onze communicatie. Meer weten? Lees dan onze privacyverklaring.